filtrează

7 Rezultate în categoria Casa si gradina


Usi Londra Viena

Model clasic, elegant și cu un standard ridicat, așa se caracterizează finisajele ușilor LONDRA și VIENA. Suprafața mare a geamului asigură interioarelor lumina necesară.


Vopsea epoxidica – Conditii ideale de aplicare

Pentru rezultate de excepţie, în aplicaţii casnice sau industriale,Romtenochim, vă propune Vopseaua Epoxidică Bicomponentă “Emex”.


Avangarde Forest, noul site de informare si educare pentru potentialii clienti se lanseaza intr-o noua versune.


Pardoseli epoxidice - aplicare specializata

Pardoselile Decorative “Emex” sunt produse de calitate superioara, realizate cu materii prime importate din Comunitatea Europeana, sub Sistemul de Management Integrat al Calitatii ISO 9001, 14001 si 18001. Produsele, majoritatea profesionale, sunt t


MOBILA BUCATARIE LA COMANDA

Mobila de bucatarie la comanda. Mobilier dormitor la comanda. Mobilier office. Dressinguri. Dulapuri haine.
Cuiere. Mobilier living. Mobilier hol. Camere copii. Mobilier pal, MDF, lemn masiv. Accesorii Blum. Mobilier birou. Scari lemn masiv. Usi.


Conduraru Grup Hidroizolatii - distributie si montaj de specialitate in realizarea lucrarilor de termo si hidroizolatii sisteme integrale de terase si fundatii in constructii civile si industriale sau in reabilitarea acoperisurilor existente.


Greenfinity Foundation donează fântâni pentru Brazilia

Lyoness Greenfinity Foundation sprijină „Verein für Quellen & Hilfsprojekte“ (”Asociația pentru izvoare și proiecte de ajutorare”) din Styria și finanțează șapte fântâni în statul brazilian Bahia.