Avangarde Forest: noua versiune de site

Publicat
03/24/2015 - Arevik Rasika

Avangarde Forest, proiectul rezidential al firmei Avangarde Green Construct format din doua complexe vandute, unul cu 4 vile disponibile si unul in curs de dezvoltare, pune la dispozitia potentialilor clienti site-ul de informare si educare avangardeforest.ro pe care acestia pot studia toate detaliile legate de oferta companiei.

Case vile de vanzare de la Avangarde Forest, transparenta, incredere, comunicare

Site-ul Avangarde Forest este in permanenta reinnoit pentru a reflecta intocmai oferta curenta a companiei, iar cuvintele cheie pe care se bazeaza designul si modalitatea de prezentare sunt transparenta, incredere si comunicare.

Toate aceste trei notiuni sunt direct corelate cu modul de prezentare, iar in acest scop, site-ul www.AvangardeForest.ro este realizat pentru a oferi informatie completa, usor de accesat, astfel incat fiecare potential client in parte sa poata face cea mai informata alegere.

Design-ul simplu, ce este inspirat din conceptul pe care se bazeaza intreg proiectul Dream! Build! Live se foloseste de forma, culoare si prezentare pentru a ajuta vizitatorii sa isi faca o idee corecta asupra atmosferei din cadrul cartierelor Avangarde Forest, liniste, aer curat, confort.

Cele mai importante detalii legate de constructie sunt disponibile direct pe site, utilizatorii putand citi despre constructie, finisaje, beneficii si putand studia planurile fiecarei cladiri in parte. In plus, pe pagina de blog sunt postate materiale informative si educative despre structura de rezistenta, izolare, finisaje si tot ce ar trebui sa stie o persoana care alege sa faca marele pas de a se muta de la apartament la o vila precum cele 4 case Voluntari inca disponibile in complexul Avangarde 3.

Site-ul imparte informatia pe sectiuni, pentru usurinta de accesare.

1. Structura de rezistenta - detalii despre modul de constructie al noilor vile Avangarde Forest si motivul pentru care acestea sunt superioare din punct de vedere al rezistentei;

2. Finisaje si dotari - detalii documentate cu foarte multe imagini despre tipul de finisaje disponibile si atentia la detalii care face mandria proiectului;

3. Beneficii - detalii despre beneficiile unui locuinte aproape de natura, intr-un cartier rezidential linistit, confortabil si sigur.