Anunţuri recomandate

Vopsea Lavabila Premium Emex Gold 135 lei

Vopsea Lavabila Premium Emex Gold

Vopseaua Lavabila Premium EMEX GOLD este un produs hidrosolubil profesional, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru finisarea tencuielilor interioare sau exterioare, cu putere foarte mare de acoperire.

Concurs ciclism Rocket Bike Fest - editia a 3 a 50 lei

Concurs ciclism Rocket Bike Fest - editia a 3 a

Concurs de ciclism Rocket Bike, editia 3, Cernica, Bucuresti.

Vopsea Lavabila Lucioasa Emex Gloss 294 lei

Vopsea Lavabila Lucioasa Emex Gloss

Vopseaua Lavabila Lucioasa EMEX GLOSS este un produs hidrosolubil profesional, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru finisarea tencuielilor interioare sau exterioare. Are luciu superior, aderenta deosebita la suport ...

Vopsea Superlavabila de Interior EMEX 98 lei

Vopsea Superlavabila de Interior EMEX

Vopseaua Superlavabila de Interior EMEX este un produs emulsionat de calitate superioara, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru finisarea suprafetelor interioare, cu putere mare de acoperire, aderenta foarte buna la suport si aspect mat.

Vopsea Lavabila Satinata EMEX SILK 133 lei

Vopsea Lavabila Satinata EMEX SILK

Vopseaua Lavabila Satinata EMEX SILK este un produs emulsionat de calitate superioara, pe baza de rasini acril vinil versatate, pigmenti si aditivi speciali.

Vopsea Lavabila Antimucegai EMEX 131 lei

Vopsea Lavabila Antimucegai EMEX

Vopseaua Lavabila Antimucegai EMEX este un produs emulsionat de calitate superioara, pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, cu adaos de biocizi ecologici, de ultima generatie.