Companii recomandate

Izo Construct Trading S.R.L.
Izo Construct Trading S.R.L.

Izo Construct Trading şi-a ghidat întreaga activitate în sensul furnizării unor servicii de înaltă calitate în domeniul izolaţiilor şi lucrărilor speciale în construcţii.

Vetspot S.R.L.
Vetspot S.R.L.

Asistenta medicala veterinara, analizele de laborator, salonul de cosmetica canina si felina, farmacia veterinara si pensiunea canina sunt serviciile pe care le oferim si de care suntem mandri.

Companie recomandată

Cleopatra's Beauty Style
Cleopatra's Beauty Style

Salon infrumusetare Cleopatra's Beauty Style ofera o gama completa de servicii de infrumusetare precum coafor, manichiura/pedichiura-decoratii unghii, remodelare corporala, make-up, masaj, tatuaj cosmetic, machiaj semipermanent, extensii par.

Companie recomandată

Intershop Concept S.R.L.
Intershop Concept S.R.L.

Suntem o echipa tanara in continua dezvoltare, dar cu toate astea un jucator important pe piata foliilor auto si al colantarilor, serviciile noastre fiind la cele mai inalte standarde. Lucram doar cu folie auto omologata produsa de LLumar.

Companie recomandată

Medisport Serv S.R.L.
Medisport Serv S.R.L.

Medisport este un centru de kinetoterapie avansată, continuator a tot ceea ce s-a câștigat ca experiență timp de 30 de ani în exploatarea și dezvoltarea unei tehnologii destinate antrenamentului sportivilor de înaltă performanță.

Recomandări recente

VLAS ELISABETA

D-na Vlas Elisabeta mi-a intocmit o expertiza contabila foarte buna pentru banca. Tatalui meu i-a intocmit o expert...

mely istvan
S.C. Supercom S.A.

De aproape 3 saptamani nu s-a ridicat gunoiul menajer de pe portiunea din strada Dr. Burghelea, unde sunt ambasadele....

Radulescu Victorita
COLEGIUL TEHNIC CONSTANTIN ISTRATI

Iubesc acest liceu,mandru ca l-am absolvit in 2005

Mihai Catinca
DARIUS MED S.R.L.

Primul medic care fara sa intrebe, ne-a identificat fara nici un dubiu ce problema avem, eu si sotul meu.

Mihaela