Companii recomandate

Expert Broker de Asigurare S.R.L. - Sucursala Iaşi
Expert Broker de Asigurare S.R.L. - Sucursala Iaşi

Societate de intermediere în asigurări, autorizată CSA, infiintata in anul 2005. În prezent ne desfăşurăm activitatea în 12 judeţe. Colaborăm cu cele mai importante societăţi de asigurări: Alianz, Astra, Ardaf, Asirom, BCR, Certasig, Generali, etc.

Gleam Lotus S.R.L.
Gleam Lotus S.R.L.

Gleam Lotus este o societate cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate distributia de articole tehnice din cauciuc, asistenta tehnica pe probleme tehnice si tehnologice de fabricatie si utilizarii produselor de acest tip.

Companie recomandată

Complex Pintea
Complex Pintea

Complexul Pintea este situat la 6 km de Negreşti-Oaş, în staţiunea Valea Măriei, în mijlocul unei păduri, în localitatea Vama.

Companie recomandată

Confortex S.R.L
Confortex S.R.L

Firma CONFORTEX a fost infiintata in anul 1992 si este specializata in tehnica frigului industrial, ventilatie, aer conditionat, echipamente specifice industriei alimentare si echipamente pentru pruducerea aerului comprimat.

Companie recomandată

Cabinet de Avocat Sandu Florin
Cabinet de Avocat Sandu Florin

Cabinet de Avocat Sandu Florin are competente in domeniul dreptului international, dreptului penal si procesual penal, dreptului civil si procesual civil, dreptului comercial, dreptului financiar, dreptului constitutional si administrativ.

Recomandări recente

CABINET AVOCAT CONDOIU MARIUS

O pesoana deosebita. Un om care se implica.

Enache
VLAS ELISABETA

D-na Vlas Elisabeta mi-a intocmit o expertiza contabila foarte buna pentru banca. Tatalui meu i-a intocmit o expert...

mely istvan
S.C. Supercom S.A.

De aproape 3 saptamani nu s-a ridicat gunoiul menajer de pe portiunea din strada Dr. Burghelea, unde sunt ambasadele....

Radulescu Victorita
COLEGIUL TEHNIC CONSTANTIN ISTRATI

Iubesc acest liceu,mandru ca l-am absolvit in 2005

Mihai Catinca