Adresă:
Str. Fermei nr. 14A
COM. MIROSLAVA, IAŞI 707305
Romania
telefon:
vezi telefon0371.788.888
website:
www.albinesimatci.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Cabinetul Veterinar Apivet este localizat in comuna Miroslava, judetul Iasi, dar ofera suport si crescatorilor sau iubitorilor de animale din comunele limitrofe precum Horlesti si Voinesti.
La sediul Cabinetului puteti vaccina, deparazita , CIPA sau beneficia de diverse alte servicii specifice atat pentru patrupedul dv de companie cat si pentru animalele dv de renta gen oi, albine, scroafe de reproductie, pasari etc.
Proprietarii , avand o experienta larga in zona de investitii agrare multianuale in mai multe tari ale lumii, va pot oferi sprijin pt deciziile economice cele mai putin riscante, mai ales daca afacerea dv este la inceput de drum.

Fiind localizat pe centura iasului pe drumul catre Voinesti ajungerea cu mijloace de transport din judetele limitrofe este facila.
In apropiere Farmacia Veterinara Apivet , localizata chiar in centrul comunei in apropiere de primarie va poate servi cu diverse produse/furaje specifice astfel incat sa puteti beneficia de un serviciu complet, inclusiv produse pt DDD.

Nr de Fix de contact care nu suna Niciodata Ocupat - +4 0371788888, sau Fix farmacie cu program mai redus 0332404000 , in toate locatiile aveti mai multe mijloace de plata inclusiv card/OP.
Planificarea vizitei se poate face facil fie pe e-mail office@apivetsrl.ro fie prin mijloacele electronice site: www.apivetsrl.ro facebook: https://www.facebook.com/veterinar.miroslava , produsele fara prescriptie pot fi expediate fara nici o problema oriunde in UE.
We speak English.

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Victor Nicolae - Administrator

Telefon persoana de contact: 0786.444.664

Cod Unic de Inregistrare: 21481705

Nr. Inregistrare: J22/1018/2007

Nume legal firma: Apivet S.R.L.

Produse sau servicii: Veterinare

Metode de plata: Transfer bancar