filtrează

5 Rezultate în categoria Transport


Timp de 15 zile calendaristice consecutive la alegerea ta, ai incluse servicii de asistenta rutiera fara limita de kilometri atat in tara cat si in Europa, indiferent de cat de des ne soliciti ajutorul.


Uniunea Națională a Transportatorilor din România - Comunicat de Presă

Criza acută de șoferi profesioniști afectează competitivitatea transportatorilor români, trebuie tratată ca o prioritate națională. UNTRR solicită autorităților măsuri urgente pentru formarea vocațională a tinerilor de la vârsta de 18 ani ca șoferi.


UNTRR invită membrii săi să participe la competiția pentru premiul IRU Manageri de Top 2016

Premiul IRU "MANAGERI DE TOP ÎN TRANSPORTURILE RUTIERE" se acordă în scopul recunoașterii internaționale a acelor persoane care au acționat cu succes la nivel de conducere al unei companii de transport rutier național sau internațional.


Secretarul General UNTRR, domnul Radu Dinescu a fost ales Președinte al CTM şi Vicepreşedinte al IRU

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) anunță faptul că domnul Radu Dinescu, Secretar General UNTRR, a fost ales Președinte al (CTM) și Vicepreședinte în cadrul IRU.
”Sunt onorat de această funcție... "


Normele metodologice pentru repartizarea și utilizarea autorizațiilor CEMT pentru transportul rutier

Vă informăm că în data de 06.11.2015 s-a publicat Ordinul Nr. 1193 din 06.11.2015 pentru aprobarea "Normelor metodologice privind repartizarea și utilizarea autorizațiilor CEMT pentru transportul rutier internațional de mărfuri pentru anul 2016"