Adresă:
Str Gării nr. 58
BACĂU, BACĂU 600253
Romania
telefon:
vezi telefon0744.377.745
website:
http://www.funerarebacau.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Consultanta de specialitate
Prin intermediul serviciului de consultanță de specialitate, clienții unei agenții funerare se bucură de ajutor în tot ceea ce privește pregătirea unei înmormântări/înhumări.
Transport funerar
Echipa noastra depune toate eforturile necesare pentru a optimiza logistica returnarii persoanei decedare in conditii optime de timp, la preturi accesibile, indiferent de localitatea in care va aflati.
Comercializare articole funerare
Va consiliem si va oferim produse de calitate superioara la preturi accesibile. Peste 50 de modele si tipuri de sicrie, pentru toate gusturile si buzunarele, diferite esente de lemn si nuante, in magazinul de prezentare situat in Str. Garii 58, Bacau
Imbalsamare, cosmetizare si tanatopraxie
Procedeul medical de îmbălsămare este obligatoriu prin lege pe teritoriul României. Se efectuează doar de către personal calificat și urmărește evitarea descompunerii rapide a corpului neînsuflețit.
Organizare ceremonii
Pentru a evita atât confuziile, dar si superstitiile si datinile fără sens sau care nu au legătură cu dogma, incercam sa sprijinim familia decedatului, organizand in detaliu toata ceremonia de inmormantare, de la capela/domiciliu pana la cimitir, pastrand respectul fata de persoana decedata

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Daraban Cristi - Administrator

Telefon persoana de contact: 0744.377.745

Cod Unic de Inregistrare: RO24894846

Nr. Inregistrare: J4/2155/2008

Nume legal firma: Noua Casă Serv S.R.L.

Produse sau servicii: -Servicii funerare

Metode de plata: Transfer bancar