Adresă:
Strada Vasile Alecsandri, Nr.29
GALAŢI, GALAŢI 800145
Romania
telefon:
vezi telefon0236.414.634
fax:
vezi fax0236.414.634
website:
http://www.sanafin.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Înfiinţată în anul 2001, S.C. Sanafin S.R.L. are o experienţă de peste 10 ani în domeniul prestării de servicii profesionale de curăţenie şi întreţinere a locuintelor, spaţiilor comerciale, hypermarket-urilor, instituţiilor bancare, show-room-urilor, cabinetelor medicale.

Compania asigură un standard ridicat al serviciilor prestate, dovada constând atât în numeroşii beneficiari satisfăcuţi cât şi în certificarea sistemelor de management în conformitate cu ISO 9001:2008 – Sistemul de Management al Calităţii, ISO 14001 : 2005 – Sistemul de Management al Mediului şi SR OHSAS 18001: 2008 – Sistemul de Management al Sănătăţii şi Siguranţei Ocupaţionale.

În activitatea sa, compania noastră se ghidează după un cod etic sănătos, care are la bază respectarea şi colaborarea solidă pe termen lung cu partenerii noştri de afaceri, motivarea, instruirea şi asigurarea unui mediu de muncă optim şi sănătos pentru toţi angajaţii firmei, comunicarea optimă şi respectarea angajamentelor de plată faţă de furnizorii noştri agreaţi, îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor oferite în paralel cu păstrarea şi conservarea mediului înconjurător.

Colaborarea cu firma noastră vă aduce următoarele avantaje:

Economisiţi timp şi efort. Curăţenia se realizează în timp ce dumneavoastră vă puteţi ocupa de alte activităţi;

Munca este făcută într-un timp redus, cu minim de deranj din partea dumneavoastră şi la standarde ridicate prin intermediul personalului Sanafin care dispune de o largă gamă de produse profesionale de curăţat şi care utilizează aparatură şi echipamente de ultimă oră;

Apelând la serviciile firmei noastre beneficiaţi de personal integru, eficient, permanent la curent cu noile tehnici de lucru şi soluţii profesionale;

S.C. SANAFIN S.R.L. garantează integritatea tuturor bunurilor dumneavoastră pe toată durata desfăşurării serviciului de curăţenie;

Având în vedere că soluţiile folosite sunt concentrate, cu o mare putere de acţiune şi dotate cu sisteme eficiente de dozare, cantităţile utilizate sunt reduse, ceea ce face ca serviciile pe care vi le oferim să fie la un preţ imbatabil.

Soluţiile folosite de personalul SANAFIN sunt în armonie cu natura, sunt bio-degradabile, nu irită ochii şi căile respiratorii, astfel încât la finalul operaţiilor de curăţenie vă veţi bucura de o atmosferă primitoare, un miros, proaspăt, curat şi plăcut.

Apelând la serviciile noastre, veţi avea alături un partener de nădejde, care va fi bucuros oricând să îşi pună experienţa şi cunoştinţele în slujba dumneavoastră şi să vă ajute să luaţi cele mai bune decizii cu privire la buna desfăşurare a activităţilor de curăţare şi igienizare a spaţiului dumneavoastră.

Alte informaţii

Telefoane secundare: 0751.136.662

Persoana de contact /Functia: Florea Sandu

Telefon persoana de contact: 0744.328.209

Cod Unic de Inregistrare: RO14108747

Nr. Inregistrare: J17/527/2001

Nume legal firma: Sanafin S.R.L.

Produse sau servicii: Curățenie profesională
Consiliere și recrutare de personal

Metode de plata: Transfer bancar