Adresă:
Bd. Ghencea nr. 126
Home & Design Mall
BUCUREŞTI SECTORUL 6, BUCUREŞTI
Romania
telefon:
vezi telefon0752.600.422
website:
http://www.ruspinhome.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Pe parcursul a 13 ani de activitate numele Companiei a devenit deosebit de cunoscut şi apreciat datorită calităţii înalte a producţiei, care a adus confort în casele, apartamentele şi sufletele oamenilor. Datorită sutelor de recomandări, propuneri ale clienţilor am lărgit sfera de activitate şi posiblităţile de a satisface toate gusturile şi dorinţele clienţilor. Astăzi, oferim în primul rând - uşi şi geamuri fabricate din lemn natural de calitate superioară.

Cu excepţia uşilor fabricate din pin masiv, producem şi uşi din MDF, furniruite, de interior cît şi uşi metalice de intrare. Deasemenea, avem un asortiment larg de mobilă: antreuri, dulapuri, living, mobilă pentru baie, camera copiilor, din diverse tipuri de materiale (lemn, MDF vopsit, MDF peliculă, PAL melaminat, MDF furniruit). În colecţie sunt circa 100 de modele de sticlă inclusiv şi o mare varietate de vitralii.

O popularitate mare o are şi mobila confecţionată la comandă: mobilă pentru oficiu, bucătării cu o gamă largă de posibilităţi în materiale, culori şi stil, dormitoare, dulape-cupe produse în Moldova.

Producerea mobilei la comandă – este creaţia comună a celui care comandă şi designerului „RUSPIN GRUP". Munca substanţială a designerilor noştri şi utilizarea metodelor moderne de lucru ne permite să creăm o mobilă ce oferă plăcerea estetică, avînd în același timp, şi o valoare reală din punct de vedere practic.
Calitatea înaltă a mobilierului fabricat de Compania ,,RUSPIN GRUP" este garantată de designul bine realizat de personalul calificat, utilizîndu-se materiale și tehnologii moderne. În același timp, trebuie remarcat faptul că la crearea unui astfel de mobilier folosește doar cele mai bune materiale, din punct de vedere ecologic.
Pentru a veni în întîmpinarea clienţilor noştri, RUSPIN GRUP vă pune la dispoziţie serviciul de Informare, Dimensiuni luate de către un personal specializat, Proiectare cu schiţe 3D, servicii de Transport şi Montaj, garanţie si postgaranţie.
Pentru clienţii noştri fideli funcţionează un sistem flexibil de reduceri. Cu siguranţă putem afirma că făcînd comanda la noi a uşilor şi a mobilei veţi rămîne satisfăcut de deservirea şi calitatea producţiei noastre.

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Livia Penciu - Director

Telefon persoana de contact: 0752.600.422

Cod Unic de Inregistrare: 37347794

Nr. Inregistrare: J22/821/2017

Nume legal firma: Ruspinhome srl

Produse sau servicii: - Usi
- Mobila
- Bucatarii
- Canapele, fotolii
- Mese, scaune

Metode de plata: Transfer bancar