Adresă:
Str. Făgetului nr. 45
LUGOJ, TIMIŞ 305500
Romania
telefon:
vezi telefon0737.324.010
website:
http://www.cateringoctavian.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Octavian Catering s-a născut din conștientizarea unei nevoi neexploatate suficient în Lugoj. Firma noastră se ocupa inițial cu comercializarea de obiecte necesare unei pomeni. Treptat, printr-o orientare și deschidere spre necesitățile și sugesțiile clienților am început să diversificăm tot mai mult gama de produse și servicii.
Una din direcțiile firmei fiind bazată pe prepararea și livrarea unui meniu zilnic. Acesta este proaspăt gătit, din ingrediente atent selecționate de la furnizori de încredere, delicios, în cantități generoase și la un preț corect.
Majoritatea rețetelor sunt inspirate din bucătaria satului bănățean fiind gustoase și consistente. Încercăm mereu să îmbunătățim rețetele și savoarea preparatelor, fiind atenți mereu la sugestiile tale.
Livrăm rapid și gratuit în Lugoj utilizând ambalaje avizate alimentar. În zona limitrofă transportul este contracost însă la un preț modic. Meniul zilei este stabilit atent cu multe zile înainte, motiv pentru care comenzile urgente cu anumite specificații le putem onora, cu condiția ca ingredientele să existe în cămara de alimente.
Aprecierea şi bucuria celor cărora le-am oferit servicii complete zi de zi sau pentru unele dintre cele mai importante eveniment din viaţa lor, ne întăresc convingerea că suntem pe drumul cel bun.
Dacă ești la muncă, s-au n-ai apucat să gătești, s-au pur și simplu consideri că osteneala preparării unei mese nu își are sensul, ești în locul potrivit.

Alte informaţii

Telefoane secundare: 0732.865.227

Persoana de contact /Functia: Boja Gheorghe/Administrator

Telefon persoana de contact: 0737.324.010

Cod Unic de Inregistrare: RO17977329

Nr. Inregistrare: J35/3021/2005

Nume legal firma: Bom Mecanica S.R.L.Lugoj

Produse sau servicii: -catering

Metode de plata: Transfer bancar