HYPERCLINICA MEDLIFE GRIVIŢA

Adresă:
Calea Griviţei Nr. 365
BUCUREŞTI, BUCUREŞTI
Romania
telefon:
vezi telefon021.209.4030
fax:
vezi fax0214084000
website:
http://www.medlife.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Medlife este nr. 1 pe piaţa serviciilor private de sănătate, fiind prezent pe toate cele 5 segmente medicale: ambulatoriu, spital, laborator, servicii corporate, asigurări medicale. Medlife Griviţa oferă în aceeaşi locaţie, toate analizele medicale (inclusiv de genetică şi anatomie patologică), consultaţii în peste 35 de specialităţi, precum şi servicii complete de imagistică (radiologie, tomografie, mamografie, osteodensitometrie şi ecografie).
Hyperclinica MedLife Grivita este prima unitate medicala prin intermediul careia MedLife a lansat conceptul de hyperclinica ce imbina serviciile medicale integrate cu profesionalismul si experienta specialistilor.
In cadrul clinicii Grivita puteti beneficia de toate analizele medicale (inclusiv analize de genetica si anatomie patologica), de consultatii in peste 55 de specialitati si subspecialitati medicale, precum si de servicii complete de imagistica (radiologie, tomografie, mamografie si ecografie 2D, 3D, 4D si 4D E8.)
In beneficiul clientilor nostri aducem tehnologia de ultima ora si experienta celor mai buni specialisti, acestia fiind instruiti continuu in ceea ce priveste cele mai moderne tratamente si proceduri de investigatie.
Peste 1.000 de persoane trec zilnic pragul Hyperclinicii MedLife Grivita pentru ca au incredere ca vor fi tratate cu profesionalism si atentie.
Pentru toti cei care apeleaza la serviciile noastre, asiguram standardele unui sistem medical de nivel European.

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: -

Telefon persoana de contact: 021 4084000

Cod Unic de Inregistrare: 8422035

Nr. Inregistrare: J40/3709/1996

Nume legal firma: Med Life S.A.

Produse sau servicii: - servicii medicale

Metode de plata: Transfer bancar