Bine de ştiut
      Caracteristici
      • Gama noastra de produse cuprinde: costume barbatesti clasice, costume de gala (costume de ocazie, fracuri si smoking-uri), jachete, paltoane etc.
Adresă:
Bd. Lucian Blaga nr. 347
SATU MARE, SATU-MARE 440247
Romania
telefon:
vezi telefon0744.861.626
fax:
vezi fax0261.742.828
website:
http://www.expresiv.eu
Contactaţi această Companie

Descriere

Compania a fost infiintata in anul 1991, avandu-si originile intr-o croitorie la comanda. Rezultatele obtinute au permis o reprofilare, si astazi, Expresiv are ca domeniu de activitate productia in serie de imbracaminte pentru barbati.
Gama noastra de produse cuprinde: costume barbatesti clasice, costume de gala (costume de ocazie, fracuri si smoking-uri), jachete, paltoane etc.
Din dorinta de a fi alaturi de clientii nostri in momentele speciale ale vietii lor, noi acordam o atentie deosebita tinutei de ocazie.
Scopul nostru este de a oferi produse de calitate in pas cu moda. Mereu inovativi, suntem preocupati de imaginea barbatului modern, aflat intr-o permanenta schimbare, tot mai dinamic si mai sofisticat, constient de importanta aspectului sau. Pentru acesta, noi incercam sa cream produse in care eleganta si comfortul se afla intr-o armonie perfecta.

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Craciun Iulian

Telefon persoana de contact: 0744.861.626

Cod Unic de Inregistrare: RO2385582

Nr. Inregistrare: J30/444/1991

Nume legal firma: Expresiv S.R.L.

Produse sau servicii: costume bărbaţi
sacouri bărbaţi
paltoane bărbaţi
costume de ceremonie
costume pentru miri

Metode de plata: Transfer bancar