Expert Broker de Asigurare S.R.L. - Sucursala Bistriţa

Adresă:
Str. Calea Moldovei nr 12
Sc.C, Ap.82
BISTRITA, BISTRITA NASAUD
Romania
telefon:
vezi telefon0363.401.203 / 0736.108.131
website:
http://www.expertbroker.eu
Contactaţi această Companie

Descriere

„EXPERT BROKER DE ASIGURARE” s-a înfiinţat în anul 2005 în baza Deciziei CSA numărul 3913 din data de 20.07.2005 şi este înregistrată la Registrul Brokerilor cu numărul 300/26.07.2005.

Suntem o societate de intermediere în asigurări şi deţinem o asigurare de răspundere profesională în valoare de 1.000.000 euro care acoperă eventualele pagube produse clienţilor. Scopul principal al activităţii noastre este adăugarea de valoare prin reducerea sau eliminarea riscurilor la care sunt expuse bunurile şi profiturile clienţilor noştri în activitatea cotidiană.

În prezent ne desfăşurăm activitatea în 12 judeţe şi intermediem prime în valoare de 3.85 milioane euro. Ne mândrim cu faptul că avem un număr foarte mare de clienţi persoane juridice şi fizice cărora le gestionăm portofoliul de risc şi cărora le oferim soluţiile optime de asigurare. Prin urmare diversificarea ofertei de asigurare precum şi prezentarea în mod corect a opţiunilor de asigurare creează premisele unei colaborări de lungă durată cu clientul.
Principalul nostru obiectiv este acela de a prezenta şi de a propune potenţialilor clienţi cele mai bune oferte de poliţe de asigurare de pe piaţă. Oferte de poliţe pe care EXPERT BROKER le va negocia direct cu societăţile de asigurări obţinând astfel cel mai bun preţ pentru şi în favoarea clientului.
Misiunea noastră este aceea de a satisface cerinţele celor mai exigenţi clienţi, în conformitate cu legislaţia în vigoare a pieţei de asigurări, şi de a ne extinde portofoliul de clienţi atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional. Valori care ne caracterizează Modul nostru de a aborda o activitate deja consacarată pe piaţa asigurărilor este nou şi se caracterizează prin:
- eficienta
- experienta
- parteneriat
- flexibilitate
- recuperare daune
- traditieAlte informaţii

Persoana de contact /Functia: Bogdan Burzo

Telefon persoana de contact: 0363.401.203

Cod Unic de Inregistrare: 17657472

Nr. Inregistrare: J32/819/2005

Produse sau servicii: - Asigurari de viata
- Asigurari de accidente
- Asigurari medicale de calatorie in strainatate
- Asigurari private de sanatate
- Asigurari casco
- RCA
- Carte verde
- Asigurari bunuri si locuinte
- Consultanta daune