Adresă:
BD. VICTORIEI Nr.42
SIBIU, SIBIU
Romania
telefon:
vezi telefon0269.210.165
fax:
vezi fax0269.217.725
website:
http://www.euroconf.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Exista anumite momente in care achizitia unui articol de imbracaminte devine sinonima cu a pleca in cautarea perfectiunii. Pasii sunt puțini și teoretic simpli: decizi ce fel de costum ti-ai dori si apoi mergi in magazin sa-l cauti. Pare usor, dar greul de aici incepe…

Daca in trecut, la capitolul costume barbatesti diversitatea era inexistenta si gama de culori restransa, astazi barbatii si-au castigat in zona modei drepturi egale cu ale femeilor.

Cu Paolo Rossi by Euroconf fiecare client este unic. Paolo Rossi ofera o gama extrem de larga de costume, sacouri si pantaloni pentru barbati marca “Paolo Rossi”, pe care le puteti asorta in magazinul propriu cu articole vestimentare precum camasi barbatesti, cravate si alte accesorii de la marci consacrate ca Calvin Klein, Palazzo Santi, Alea, Sorbino.

Pe o piata cu o concurenta acerba, Paolo Rossi a ales sa se impuna prin calitate, iar articolele vestimentare din colectia primavara-vara 2013 au fost create pentru barbatii care doresc eleganța si stil. Folosind procese tehnologice de varf pentru a atinge perfectiunea finisajelor, tesaturi fine din lana de la furnizori exclusiviști ca Marzotto, Vitale Barberis Canonico sau Cerruti si o obsesiva atentie pentru detaliu, costumele Paolo Rossi vor face orice barbat remarcat si apreciat.

Succesul nu vine de la sine, succesul se construiește… iar Paolo Rossi iti este partener.

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Cornelia Bașca

Telefon persoana de contact: 0269.210.165

Cod Unic de Inregistrare: RO789193

Nr. Inregistrare: J32/4/1991

Nume legal firma: Euroconf S.A.

Produse sau servicii: - costume
- sacouri
- pantaloni
- camasi

Metode de plata: Transfer bancar