Adresă:
Strada Romulus, Numar 35
Etaj 1
BUCUREŞTI SECTORUL 3, BUCUREŞTI
Romania
telefon:
vezi telefon021.323.4405 / 0722.450.598
website:
http://estetiq.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Estetiq Solutions a fost fondată în 2010 de către o femeie cu o vastă experiență în calitate de proprietar și manager al unuia dintre cele mai longevive centre de înfrumusețare din București.

După 10 ani în care a înteles cum funcționează acest tip de business, ce îl ajută să depășească fluctuațiile economice și să câștige lupta cu concurența acerbă si cu atracția pe care noul îl reprezintă pentru femei (și nu numai), Monica Nițescu și-a dorit să faciliteze accesul femeilor din întreaga țară la tehnologiile și produsele revoluționare lansate peste hotare de cele mai importante nume în domeniu.
Estetiq Solutions a devenit în scurt timp reprezentant exclusiv pentru producători de aparatură și produse pentru frumusețe, cu poziție de lideri la nivel internațional. Pe lângă grija față de cliente, selecția acestora a fost făcută astfel încât să genereze un business profitabil pentru saloanele partenere.

În numai 2 ani, peste 100 saloane au apreciat tehnologia și produsele prezentate de Estetiq Solutions în România: Pollogen, Yperion, CosMedico, Dermeo, Clarena, JPB, Ceriotti.

Echipa Estetiq Solutions nu se limitează la a juca rolul unui simplu vânzător, ci îți vom pune la dispoziție expertiza noastră pentru a lansa cu succes produsele cumpărate și a le promova atât în rândul clientelor existente cât și pentru a atrage unele noi.
Tehnologia și produsele noastre beneficiază de promovare în cele mai prestigioase reviste de lifestyle din România (Unica, Ce se întamplă, doctore?, Avantaje, Elle, The One etc), în cadrul emisiunilor de sănătate și frumusețe transmise de televiziunile naționale și pe cele mai relevante canale online.

Dacă aveți un salon de înfrumusețare sau dacă sunteți în curs de a deschide unul și vă doriți să vă diferențiați în piață prin rezultate excepționale cu prețuri prietenoase, cu siguranță vom face o echipă imbatabilă.

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Cristian Popescu

Telefon persoana de contact: 021.323.4405

Cod Unic de Inregistrare: RO26386895

Nr. Inregistrare: J40/321/2010

Produse sau servicii: - Ingrijire ten
- Remodelare corporala
- Produse cosmetice
- Estetica medicala
- Epilare definitiva
- Wellness & spa
- Dotari saloane

Metode de plata: Transfer bancar