Adresă:
Drumul Potcoavei, Numar 67B
VOLUNTARI, ILFOV
Romania
telefon:
vezi telefon0724.030.630
website:
http://www.basmecucai.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Cu totii suntem de acord ca “actiunea” este un element daca nu indispensabil productiilor cinematografice, atunci macar initiator de interes pentru spectator. Pentru multe productii actiunea a devenit chiar o garantie a succesului si de ce nu, pentru unele povestea pare creata in jurul actiunii si nu invers… Si atunci va intreb de ce sa nu mergem un pas mai departe si sa nu aducem actiunea care garanteaza succesul unui film chiar in fata publicului, la 2 metri de el, LIVE!
In spiritul acestei idei compania noastra a prestat spectacole atat in Bucuresti cat si in provincie, in locatii ca parcul Herastrau, Sala Palatului, Palatul Parlamentului, Romexpo, cetatea Suceava, cetatea Fagaras, Brasov, Sibiu, Focsani, Hunedoara etc. Anul acesta ne-am hotarat sa mergem un pas mai departe si sa creem un spatiu de spectacole dedicat acestui gen de reprezentatii.
Astfel s-a nascut proiectul Basme cu Cai care isi propune ca in urmatorii ani sa ofere publicului bucurestean si nu numai povesti adaptate realist, aducand in fata spectatorului cai, cavaleri si printese, Balauri, lupte si explozii, comedie si actiune, toate impletite astfel incat sa fie pe placul copiilor intre 3 si 70 de ani.
Va asteptam sa impartasiti experienta propusa de noi la Basme cu Cai, in incinta Colosseum Retail Park Chitila

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Cristina Manea

Telefon persoana de contact: 0722.311.091

Cod Unic de Inregistrare: RO34411922

Nr. Inregistrare: J23 /1396 /2015

Nume legal firma: Poveste cu Cai S.R.L.

Produse sau servicii: - Spectacole cai,
- Initiere calarie,
- Tir cu arcul,
- Organizare petreceri private,
- Team-building-uri

Metode de plata: Transfer bancar