Asociația Sportivă "Handbal Club Olympic Muntenia" București

Adresă:
Strada Făt Frumos, Nr. 10
BUCUREŞTI SECTORUL 5, BUCUREŞTI 051784
Romania
telefon:
vezi telefon0743.127.782
Contactaţi această Companie

Descriere

Totul a inceput acum 10 ani, inca de pe bacile liceului, fiecare dintre noi la clase diferite. Pana intr o zi cand un antrenor de handbal ne-a povestit tainele handbalului. Am ales sa mergem toti pe acelasi drum, sa formam o echipa. Odata cu inceperea antrenamentelor si a competiilior a inceput si partea frumoasa din viata unui sportiv, competiitile stranse castigate dar si infrangerile, cantonametele petrecute cu colegii dar si micile nazdravanii. Toate fac parte din viata sportivului ( credeti ma nu am fost baieti cuminti, eram nazdravani, dar eram uniti ).
Odata cu trecerea timpului, am crescut ne-am maturizat si fiecare am mers pe drumuri diferite, dar purtam aceeasi pasiune: handbalul. Pana in Septembrie 2013, cand am decis sa ii strang pe toti sa formam o ECHIPA , sa ne aducem aminte de toate clipele frumoase petrecute impreuna, sa simtim din nou adrenalina competitiei, sa simtim fiorul golului dar si emotia ultimilor minute cand scorul este strans. Sa privim spre tribuna, sa vedem parintii deja trecuti de o varsta, cum ne privesc cu drag, sa privim iubitele/sotiile cum se mandresc cu persoana de langa ele. Sa impartasim din bucuria si veselia noastra copiilor care abia pasesc in taianele handbalului.
Suntem oameni de diferite varste, cu personalitati diferite, cu orgolii care uneori se ciocnesc si cand se intampla asta ies scantei. Intr-un cuvant sunt niste oameni normali care fac ceea ce le place.
Invatam impreuna sa fim prieteni pe teren, dar si in viata de zi cu zi.

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Alexandra Elena Teglet

Telefon persoana de contact: 0743.127.782

Cod Unic de Inregistrare: 33133640

Nr. Inregistrare: -

Nume legal firma: Asociația Sportivă "Handbal Club Olympic Muntenia"

Produse sau servicii: Club sportiv
Club handbal

Metode de plata: Transfer bancar