Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării

Adresă:
Stațiunea Mamaia
MAMAIA, CONSTANŢA 900001
Romania
telefon:
vezi telefon0241.831.321
fax:
vezi fax0372.871.217
website:
http://www.asociatia-litoral.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului LITORAL-DELTA DUNARII este o structura tripartita, care include autoritati locale, asociatii patronale, companii reprezentand initiative private si ONG-uri, cu scopul de a capitaliza si canaliza energii pozitive in favoarea dezvoltarii rivierei romanesti.

Suntem un catalizator pentru evolutia armonioasa a proiectelor de business cu final fericit pentru dezvoltarea celor peste doua sute de kilometri de coasta. Suntem arhitectii comunicarii acestor proiecte si emitatorii mesajelor de reverenta pentru turistii romani si straini.

Scopul ultim al mixului fericit intre proiectele de dezvoltare si cele de comunicare ? Turisti care la finele sejurului sa devina ambasadori ai atmosferei de pe riviera romaneasca.

MISIUNE
Pledam pentru un litoral redesenat in spiritul armoniei. Pentru o marketare isteata a statiunilor si pentru reinventarea lor, avand drept consecinta constructia unui litoral al diversitatii. Stim ca nu e imposibil sa ne gandim la spatii pentru cosmopoliti si clubberi, unde ritmul sa faca legea, dar si la spatii pentru detasare; la oaze pentru familii care-si doresc rasfat pentru copii, si la zone pentru distractii fara limite; la zone pentru tratament si la locuri pentru boemii incurabili.

Delta Dunarii este o destinatie mirifica, o comoara ce asteapta sa fie descoperita. Scopul nostru este sa o facem cunoscuta pentru cat mai multi turisti, dar trebuie sa contribuim in acelasi timp la pastrarea autenticitatii si naturii – sa invatam turistul a se bucura de aceste frumuseti fara a le altera.

Cu gandul la un turist tot mai sofisticat, ne preocupa standardele hotelurilor si standardele serviciilor. Planuim, de aceea, infiintarea unei scoli de bune maniere pentru cei care reprezinta interfata cu publicul. Stim ca oaspetii nostri isi doresc mai multa verdeata si mai mult rasfat pentru retina. Asa ca peisagistii, arhitectii talentati si designerii de noua generatie vor deveni consultantii nostri de suflet. Stim care ne sunt problemele si acesta este primul si cel mai important pas in gasirea solutiilor.

CREDO
Credem in resursele noastre de a ne reinventa. Vrem bun gust la Marea noastra, vrem zambete, vrem tonus, vrem stare buna. Vrem ce vor si turistii nostri. Credem in filozofia lui "daca vrei, poti".

Dintre cele mai importante activitati desfasurate de Asociatia LITORAL – DELTA DUNARII de-a lungul celor peste 5 ani de activitate mentionam:

• 6 editii ale Targului de Turism "Bursa Litoral - Delta Dunarii";
• 3 editii ale Revelionului Turismului la Mare;
• Campania Cu Nato pe LITORAL - Deschide Litoralul Romanesc ;
• Paste pe Litoral "Lumina de la Malul Marii";
• 01 Mai - Deschiderea Oficiala a Sezonului Estival - Parada Litoralului Romanesc;
• 9 editii ale programului "Litoralul pentru Toti ";
• 1 editie a programului "Delta Dunarii pentru Toti ";
• Campania Ryanair la Constanta;
• Cel mai mare show aerian " Constanta Air Show - Thunder over the Black Sea" 2011
• Readucerea TUI in Romania ;
• Adunarea generala a MEDCRUISE la Constanta ;
• " Premiile Asociatiei Litoral " - 4 editii;
• Includerea Deltei Dunarii si a Judetului Tulcea in aria de activitate a Asociatiei ;
• Sprijinirea infiintarii de patronate hoteliere pe Litoral si in Delta si consolidarea parteneriatului ANAT - hotelieri ;
• Campanii intense de promovare a regiunii Dobrogea turistica, in mass-media locala si centrala, la targuri de turism interne si internationale;
• Implicarea in proiectele si evenimentele organizate de membrii nostri: autoritati locale de pe litoral, Consiliul Judetean Constanta, Consiliul Judetean Tulcea, Camera de Comert Constanta, patronate hoteliere de pe litoral, Aeroportul si Portul Constanta, Danubius TUI Romania, Fundatia Gastronomica Nejloveanu.
• 2 editii ale Festivalului Antic Tomis

Alte informaţii

Telefoane secundare: 0724.557.017

Persoana de contact /Functia: Adriana Fomenko

Telefon persoana de contact: 0241.831.321

Cod Unic de Inregistrare: RO21777680

Nr. Inregistrare: -

Nume legal firma: Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării

Produse sau servicii: Promovarea si dezvoltarea turismului

Metode de plata: Transfer bancar