Adresă:
Bd. C-tin Brâncoveanu nr. 8
BUCUREŞTI SECTORUL 4, BUCUREŞTI
Romania
telefon:
vezi telefon0760.027.294
website:
http://www.anticpet.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Doriti pentru patrupedul dumneavoastra o experienta placuta? Indiferent daca veti dori un simplu tuns, o baita sau un pachet complet de infrumusetare pentru patrupedul rasfatat al familiei, aici la pet salon veti avea parte de o experienta cat se poate de placuta! Aveti incredere si lasati animalutul pe mana echipei noastre, oferim servicii profesionale de cosmetizare!
Suntem la dispozitia dumneavoastra de asemenea pentru a va oferi o gama larga de produse din domeniul hranei si accesoriilor pentru animale de companie si produse farmaceutice de uz veterinar. Beneficiati de serviciile noastre intr-o atmosfera placuta si aveti parte in acelasi timp si de sfaturi de specialitate. Echipa noastra este alcatuita din medici veterinari!
Pentru cosmetizarea patrupedului dumneavoastra folosim sampoane profesionale specifice si adaptate nevoilor patrupedului, balsam sau crema pentru descalcire. Avem si produse profesionale speciale pentru vopsire blanitei cateilor. Puteti incerca si dumeavoastra pentru patrupedul dumneavoastra o experienta noua!

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Adela Mazilu/Administrator

Telefon persoana de contact: 0723.736.193

Cod Unic de Inregistrare: RO30405545

Nr. Inregistrare: J40/7878/2012

Nume legal firma: Yvonne & Angels S.R.L.

Puncte de lucru: Calea Văcăreşti nr. 242
Str. Străduinţei nr. 1

Produse sau servicii: -Hrană şi accesorii pentru animale
-Farmacie veterinară

Metode de plata: Transfer bancar