Adresă:
STR. ŞUŞIŢA Nr.5
BUCUREŞTI, BUCUREŞTI
Romania
telefon:
vezi telefon021.326.3720
fax:
vezi fax021.326.3721
website:
http://www.aldosecurity.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Compania SC ALDO SECURITY SRL are ca obiect de activitate producerea si comercializarea sigiliilor de securitate si a incuietorilor speciale.

Produsele oferite de firma noastra sunt realizate in Romania sau importate (distribuitor unic ITW Envopak UK pe Romania, Ungaria, Bulgaria, distribuitor Britton Decoflex). Toate sigiliile sunt cu regim special si nu exista posibilitatea aparitiei dublurilor deoarece seriile sunt tinute in baze de date atat in Romania cat si UK. Sigiliile sunt inseriate (standard, stoc) pot fi personalizate (culori, marcare, logo, cod de bare,etc). Domenile de aplicabilitate sunt: transport (auto, feroviar, aerian, maritim), industrie, sanatate, banci, controlul calitatii, aparate de masura si control etc. Sigilii vamale, sigilii reutilizabile, mape securizate, sigilii plastic, sigilii bolt, sigilii cfr, sigilii auto sunt cateva din produsele oferite de societatea SC ALDO SECURITY SRL.

Orice sigiliu de securitate este realizat, atat ca si constructie cat si datorita materialelor utilizate (platic, metal), astfel incat sa nu permita violarea fara urme vizibile . Indiferent de necesitatile clientilor noi putem oferi o solutie, iar daca nu exista o vom dezvolta impreuna cu partenerii nostri ITW Envopak. Indiferent de aplicatia dorita, Aldo Security® va garanteaza cea mai importanta cerinta: SECURITATEA.

Sigiliile de securitate si sistemele de sigiliare oferite de Aldo Security ofera o inviolabilitate excelenta de pana la 100%, avand diverse sisteme de blocare.

Produsele noastre pot fi gravate cu text (pana la 20 de caractere), logo, cod de bare.
De asemenea ele pot fi cumparate direct de pe internet folosind aplicatia de la adresa: http://magazin.sigilii.ro.

Am lansat site-ul international de prezentare a sigiliilor www.sealsexpert.com/ro pentru limba romana si www.sealsexpert.com pentru limba engleza.

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Paul Grigoraș

Telefon persoana de contact: 021.326.3720

Cod Unic de Inregistrare: RO11547578

Nr. Inregistrare: J40/2223/1999

Nume legal firma: Aldo Security S.R.L.

Produse sau servicii: - sigilii metal, sigilii plastic
- mape securizate
- plicuri securizate

Metode de plata: Transfer bancar