Bine de ştiut
      Caracteristici
      • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 avand ca obiect principal de activitate productia de bauturi racoritoare si ape minerale. Este situata in partea de nord - vest a tarii, in localitatea Carei, judetul Satu Mare
Adresă:
Str. Cuza I. AL. nr. 27
CAREI, SATU-MARE 445100
Romania
telefon:
vezi telefon0261.862.503
fax:
vezi fax0261.863.546
website:
http://www.alconor-company.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Producem o gama larga de bauturi racoritoare, apa de masa, bauturi energizante. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Rolul departamentului de marketing Alconor Company este deciziv, acesta reusind sa integreze cu succes toate activitatile comerciale pentru a indeplini un scop comun: eficientizarea activitatii si satisfacerea nevoilor celor mai exigenti clienti, dar si a consumatorilor finali.
De-a lungul timpului am dobandit o pozitie incontestabila in domeniul productiei de bauturi racoritoare, domeniu care presupune servicii speciale la standarde inalte precum si precizie privind controlul absolut si constant asupra calitatii produselor.

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Varga Marinela

Telefon persoana de contact: 0261.862.503

Cod Unic de Inregistrare: RO12381480

Nr. Inregistrare: J30/317/1999

Nume legal firma: ALCONOR COMPANY S.R.L.

Produse sau servicii: Bauturi racoritoare,
Bauturi copii,
Bauturi energizante,
Apa imbuteliata,

Metode de plata: Transfer bancar