C&C Office Distribution S.R.L.

Adresă:
Str. Eufrosin Potecă nr. 25
BUCUREŞTI SECTORUL 2, BUCUREŞTI 021763
Romania
telefon:
vezi telefon021.345.05.64
fax:
vezi fax021.327.57.95
website:
http://www.absolutoffice.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Nu spunem prea multe, dar facem multe si le facem bine, pentru ca ne dorim sa va fim alaturi cat mai mult timp, iar numele nostru sa fie sinonim cu solutia pentru biroul tau. Puteti sa ne credeti sau puteti sa ne testati, oricare ar fi decizia dumneavoastra am fi onorati sa fiti clientul nostru.
Simplu. Incepand de la comanda si pana la plata, Absolut totul este cat se poate de simplu, clar si usor, doar ganditi-va la ceva, comunicati-ne si in cel mai scurt timp va ajunge la dumneavoastra. Pentru ca stim cat valoreaza timpul in ziua de azi, lasati-ne pe noi sa lucram in locul dumneavoastra.

Cuprinzator. Tot in ideea de a simplifica lucrurile, ne-am gandit ca, daca veti gasi tot ce aveti nevoie pentru buna desfasurare a activitatii unui birou in acelas loc, veti economisi timp si automat bani.

Eficient. Pentru a reusi sa fim competitivi, ne-am propus sa oferim un pret corect pentru fiecare produs, ne-am propus sa oferim o gama cat mai variata de produse, precum si posibilitatea de a intra in posesia lor cat mai repede posibil.
Corect. De asemenea, credem cu tarie ca daca esti corect vei fi tratat cu tot respectul cuvenit, de aceea, clientii nostri sunt partenerii nostri de afaceri si ne straduim pe zi ce trece sa le castigam si sa le pastram increderea.
Va asteptam sa ne puneti la incercare si promitem, ca vom face ABSOLUT tot ce este posibil pentru a va convinge ca ati facut cea mai buna alegere.

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Cătălin Neacșu

Telefon persoana de contact: 021.345.05.64

Cod Unic de Inregistrare: RO24407746

Nr. Inregistrare: J40/14849/2008

Nume legal firma: C&C Office Distribution S.R.L.

Produse sau servicii: - Produse din hartie
- Accesorii pentru birou
- Arhivare si organizare
- Instrumente de scris
- Sisteme de afisare
- Tehnica de birou
- Accesorii IT
- Produse de curatenie
- Produse de protocol

Metode de plata: Transfer bancar