Turneu de golf european ”Lyoness Open powered by Greenfinity"

Publicat
01/28/2014 - Lyoness Romania

 În cadrul singurului European-Tour-Event din Austria, ”Lyoness Open powered by Greenfinity“ susținut în Diamond Country Club din localitatea Atzenbrugg, Austria de Jos, compania Lyoness demonstrează cum pot fi combinate în mod optim și cu succes afacerile cu golful. Această cooperare corespunde în totalitate orientării internaționale a concernului și a strategiei sale de sponsorizare sportivă. Comunitatea de cumpărători activă la nivel internațional și programul de fidelizare pentru comerț, în calitate de sponsor principal și titular al evenimentului, oferă tuturor persoanelor interesate, precum și partenerilor comerciali și membrilor săi, o platformă ideală pentru interconectare.  Golful este un joc de echipă extraordinar la care participă  doi factori importanți: pe de o parte, jocul cu potențialii parteneri de afaceri oferă o oportunitate optimă de interconectare, iar pe de altă parte, în cadrul jocului de golf cu prietenii, colegii și partenerii de afaceri poate fi dovedit spiritul de inițiativă și capacitatea de implicare totală pe Fairway. Astfel, fiecare flight este o nouă provocare, atât pe green cât și în viața de zi cu zi.

Pentru Lyoness, prezența la evenimentele sportive internaționale reprezintă o oportunitate unică, pentru ca, pe lângă sprijinul acordat unui turneu de prestigiu în calitate de Official Supplier, să inițieze o cooperare pe termen lung cu European Tour. Un efect secundar pozitiv al acestui parteneriat îl reprezintă posibilitatea de a fi nominat, ceea ce duce la creșterea gradului de notorietate și la atragerea atenției, în special prin transferul pozitiv de imagine din partea mijloacelor media. Rezultatul: numai cine investește sustenabil și judicios, va primi înapoi mai mult decât a dat.

La fel ca și în sectorul economic, și în sport calitatea este un principiu de bază. Însă calitatea nu trebuie doar menținută, ea trebuie dezvoltată în permanență. Un exemplu în acest sens este Diamond Course. Terenul de golf, puternic afectat de inundații în anul 2011, a fost transformat în urma renovărilor efectuate de Christian Guzy dintr-o ”mlaștină” într-o adevărată bijuterie. Conform zicalei, ”Nu sta, că-ți stă norocul”, de atunci terenul Diamond Country Club este îmbunătățit în fiecare an, ceea ce are efecte pozitive asupra întregului eveniment și a valorii sale publicitare. Nu trebuie uitat nici faptul că de acum Bernd Wiesberger activează în calitate de ambasador al Lyoness Open.

Împreună luăm startul către viitor

Compania Lyoness joacă nu numai rolul de Official Supplier al European Tour, ci și acela de partener al inițiativei acestuia, ”Green Drive”, care, în cooperare cu Lyoness Greenfinity Foundation, a pus deja pietre de temelie importante în sectoarele mediu și sustenabilitate. Pentru prima dată în istoria unui eveniment European Tour, în anul 2012 a fost calculată amprenta ecologică a turneului. Aceasta indică ce suprafață a planetei noastre este necesară pentru a pune la dispoziția unei persoane, a unei firmei sau a unei țări resursele necesare și de a prelua apoi deșeurile acestora. În cadrul Lyoness Open 2013 au fost luate deja în avans măsuri specifice pentru reducerea acestei amprente și pentru organizarea evenimentului într-un mod cât mai sustenabil și ecologic posibil.

Obiectivul de a organiza în viitor turnee de golf ecologice și de a impune golful ca un promotor al sustenabilității poate fi considerat ca un rezultat pozitiv al sinergiei de succes dintre Lyoness și European Tour.

Numai cine riscă, câștigă

Șansele uriașe în sectorul business sau golf implică adesea și un risc major, care însă trebuie asumat. Și aici cuvântul de ordine este activitatea: acțiune în loc de reacție, plus mișcare și dezvoltare - acestea sunt criterii extrem de importante pentru obținerea celor mai bune performanțe. Prin implicarea sa, compania Lyoness a asigurat desfășurarea singurului eveniment European Tour până în anul 2014. Ca recompensă pentru activitățile sale, nu lipsite de risc, compania și-a făcut intrarea în lumea sportului internațional, și se numără printre cei mai puternici și mai cunoscuți sponsori în acest domeniu.