Shopping 3.0 – Lyoness și viitorul cumpărăturilor

Publicat
03/17/2014 - Lyoness Romania

Bani înapoi la fiecare cumpărătură – aceasta oferă Lyoness celor 3,3 milioane de membri, la peste 36.000 de parteneri comerciali din sectorul comercial și al serviciilor din întreaga lume. Înființată în anul 2003, compania Lyoness este reprezentată în prezent pe 45 de piețe de pe toate continentele. Lyoness desfăşoară trei modele de afacere, adresându-se astfel către trei grupe ţintă diferite: consumatorii, care doresc să economisească bani la cumpărături cu Lyoness, comercianţii care doresc să utilizeze un program de fidelizare Lyoness activ în mai multe ţări şi branşe, precum şi persoanele fizice autorizate şi firmele într-un sistem propriu de marketing multi-level.

Shopping 3.0 – cumpărături cu cele patru modalități de cumpărare Lyoness

Conceptul unic al unui card de cumpărături valabil în diferite țări și branșe convinge deja cumpărătorii. Membrii Lyoness primesc – prin intermediul celor patru modalități de cumpărare – Cardul Cashback, bonul valoric mobil (Mobile Cashback), bonurile valorice originale/ Gift Cardurile partenerilor comerciali Lyoness sau la Online Shopping – până la două procente din valoarea cumpărăturii în contul personal de cumpărături. Începând de la 43 Lei, suma se virează în contul bancar privat al clientului .

Lyoness a făcut deja un pas important în direcția viitorului cumpărăturilor. Compania se arată deosebit de inovativă prin reunirea celor mai noi tehnologii într-un concept multichannel. Ca urmare, în viitor, universul online se va contopi din ce în ce mai mult cu universul real al cumpărăturilor în magazin.

Începând din anul 2012, prin intermediul canalului propriu de televiziune, Lyoness.TV, Lyoness furnizează membrilor informații pe teme de Shopping. Canalul infotainment este un mediu interactiv util pentru experiența Shopping 3.0. Pentru viitor sunt planificate servicii personalizate în combinație cu servicii de tip local-based pentru o informare și mai rapidă a membrilor.  

 

Responsabilitatea socială

În conformitate cu filozofia companiei, ”Facem cumpărături împreună. Profităm împreună. Facem un bine împreună”, conceptul Corporate Social Responsibility a fost încă de la bun început bine ancorat în filozofia companiei.  Prin intermediul Lyoness, pe lângă faptul că economisesc bani la fiecare cumpărătură, membrii fac și un bine împreună. O parte din totalul rulajelor efectuate prin Lyoness este vărsată în folosul fundațiilor Lyoness Child & Family Foundation și  Lyoness Greenfinity Foundation. Cu ajutorul acestor sume și a donațiilor voluntare suplimentare sunt implementate proiecte de ajutorare, de formare educațională și de protecție a mediului în conformitate cu principiile fundațiilor.