O nouă ediție PAGINI NAȚIONALE

Publicat
02/25/2015 - Directories Management Systems

O nouă ediție PAGINI NAȚIONALE

București, 24.02.2015

 

 

În ianuarie 2015, Directories Management Systems a lansat cea de-a XXIII–a ediție a ghidului de afaceri Pagini Naționale, singurul ghid de afaceri național din România ce furnizează cele mai noi și actualizate contacte de business.

 

Cu o apariție neîntreruptă încă din anul 1992, Pagini Naționale facilitează accesul utilizatorilor la produsele și serviciile prezentate, creând o legătură între mediul de afaceri și consumatorii finali. Ghidul vine atât în ajutorul cumpărătorilor, fiind cel mai rapid, comod și eficient instrument în luarea deciziei de cumpărare, cât și în ajutorul firmelor, devenind cel mai bun generator de noi clienți și oportunități de afaceri.

 

Prezent în multiple puncte de interes din țară precum companii, hoteluri, centre medicale, cabinete notariale, instituții și autorități publice, ambasade, consulate, dar și târguri și expoziții, acesta este cel mai folosit instrument de informare din print destinat comunității de afaceri.

Pentru prima dată distribuția ghidului este complet gratuită și targetată, adresându-se direct prin curier factorilor de decizie din companiile și instituțiile de top din România.

Noul format grafic oferă o structură îmbunătățită a clasificării, fiind organizată și adaptată mediului dinamic de afaceri, oferind în același timp utilizatorilor accesul la cea mai mare bază de date din România de peste 130 de mii de companii active.

 

Pagini Naționale a fost, este și va fi cel mai frecvent promotor al afacerilor românești, rămânând după falimentul Pagini Aurii SA unicul ghid clasificat din România și cel mai performant mijloc de promovare pentru  IMM-uri. La începutul anului 2014 am lansat portalul rolocal.ro, un instrument accesibil și facil de utilizat destinat promovării online a companiilor din România.” ne-a declarat Iulian Boantă, Managing Partner - Directories Management Systems.

 

În cele 22 de ediții lansate până în anul 2014, Pagini Naționale  a publicat peste 12.000.000 de anunțuri, tipărind și distribuind milioane de ghiduri clasificate, iar în anul 2015 vor fi lansate noi produse destinate generării de lead-uri și contacte de afaceri pentru companiile românești.

 

Despre Directories Management Systems

 

Directories Management Systems este o companie cu capital românesc, alcătuită dintr-o echipă de profesioniști cu o experiență de peste 10 ani în domeniul ghidurilor clasificate și publicații B2B. Aceasta are ca principală activitate publicarea de ghiduri clasificate în print și online și facilitarea contactelor de afaceri între firmele din România și nu numai. Totodată, publicăm verticale în diferite sectoare de activitate-exemplu: Usi.ro, procesăm și gestionăm baze de date B2B clasificate și actualizate în permanență și dezvoltăm produse software complexe și aplicații de mobil.

 

Contact :

EVELIN BOȚONADI

E-mail: evelin.botonadi@rolocal.ro

Telefon: 031.404.44.40