Înger pentru o zi - România

Publicat
03/26/2014 - Lyoness Romania

A fost remarcabil de văzut cum, cu sprijinul extraordinar al partenerilor comerciali Lyoness și a multor altor susţinători, a fost organizat un program atractiv pentru un număr de peste 17 copii nevoiaşi. 
Ziua a început cu o vizită la salonul ”La Mignonne”, unde copiii au beneficiat de o tunsoare gratuită. Apoi, copiii au vizitat partenerul comercial ”Quality Optics”, unde nu numai că au beneficiat de un control oftalmologic, dar totodată au fost puși la dispoziție și ochelarii necesari. Același partener comercial a donat și un computer, care să transforme învățatul într-o plăcere.

La final, copiii au vizitat ”Salina Verde”, unde au pătruns într-o lume fascinantă a figurilor și sculpturilor de sare și unde distracția și aventura s-au aflat în prim plan. Ziua s-a încheiat cu prânzul oferit de un partener comercial Lyoness.
A fost o zi minunată pentru toți participanții, fie parteneri comerciali, membri sau angajați, care ne-a arătat încă o dată cât de simplu este să oferim sprijin, atunci când există o bună colaborare și fiecare contribuie cu o mică parte. Vă mulțumim în numele tuturor copiilor și tinerilor care s-au putut bucura de această zi, pentru sprijinul oferit și ne bucurăm deja de următorul eveniment ”Înger pentru o zi” din România.