Publicat
01/26/2015 - Lyoness Romania

Am auzit ca Lyoness iti ofera un discount pentru fiecare produs achizitionat din gama colaboratorilor  lor.Mi-a povestit un prieten despre serviciile Lyoness, servicii pe care el le foloseste de cativa ani buni. Mi-a spus despre proiectele pe care Lyoness Romania le desfasoara , cum ar fi : Lyoness Child and Family  Foundation,  Lyoness Tv si Lyoness Greenfinity. Spre exemplu, proiectul Lyoness Child and Family Fundation se ocupa cu fundatiile pentru familiile nevoiase. Lyoness te ajuta sa primesti bani, deoarece ai  investi bani. Suna destul de bine, asa-i? Mai ales daca ai multi prieteni care sa activeze mai departe pe  cardul tau Lyoness. Cu cat ai mai multi prieteni, cu atat discount-ul va creste pentru tine. Personal cred  ca “investitia” intr-un card Lyoness aduce beneficii atat pentru mine, cat si pentru colaboratorii Lyoness.

Cum functioneaza Lyoness? Simplu. Intri intr-un complex care colaboreaza cu Lyoness si achizitionezi  produse. Pentru fiecare produs achizitionat vei primi un discount din partea celor de la Lyoness.  Beneficiezi de discount, iar la urmatoarea achizitie, vei da mult mai putin. Sau, daca esti o persoana  chibzuitoare, poti cumpara un produs intreg doar pe seama punctelor acumulate. Suna destul de bine,  asa-i? Iar daca inviti mai multi prieteni pe card, o sa primesti mai multe bonusuri si puncte discount.

Iar  daca ajungi sa devi un client PRO/Fidel, vei beneficia de mai multe facilitati. In cazul in care folosesti deja  serviciile Lyoness, te invit sa ne spui in sectiunea de comentarii cum ti se par serviciile oferite de ei. Crezi  ca este un plus pentru tine? Folosesti mereu serviciile si intri des pe pagina de fani a Lyoness Romania? Cate puncte discount ai acumulat? Chiar  sunt tare curios si abia astept sa va citesc comentariile. Poate ne putem ajuta reciproc cu sfaturi. Cine  stie? Intra si tu in comunitatea marketing-ului modern si tine pasul cu noile strategii de marketing.