Cu Cashback Bar, cumpărăturile online cu Lyoness, sunt mai simple ca niciodată!

Publicat
02/28/2015 - Cristina Popa

Gata de start în doar câțiva pași

Cashback Bar Lyoness este simplu de utilizat. După download, acesta poate fi instalat în doar câțiva pași în orice browser obișnuit (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari). Apoi puteți profita în mod simplu de avantajele Lyoness la cumpărăturile online.

 După ce utilizatorul s-a logat cu datele sale de acces în Cashback Bar, există mai multe posibilități de a face cumpărături online și de a beneficia de avantaje. Astfel, Browser-Add-on oferă o privire de ansamblu deosebit de practică asupra partenerilor comerciali Lyoness și a cupoanelor de reduceri actuale, pe care le puteți viziona în liniște.

Funcțiile practice ale Cashback Bar

Avantajul principal al Cashback Bar îl reprezintă funcțiile de căutare și informare, prin intermediul cărora cumpărătorul poate găsi sau recunoaște magazinele în care poate primi avantajele Lyoness. Funcția de căutare este la fel de ușor de utilizat ca și alte tipuri de căutare: introduceți termenul dorit în fereastra de căutare a Cashback Bar și imediat vor fi afișate magazinele online corespunzătoare.

 

Cei care nu utilizează funcția de căutare și preferă să caute pe Google produse și comercianți, sau să navigheze direct pe magazinele preferate, primesc suport prin intermediul funcției de informare a Cashback Bar. Aceasta le specifică utilizatorilor dacă printre rezultatele căutării Google apare un partener comercial Lyoness și le atrage atenția în momentul în care vizitează un magazin online Lyoness. Astfel, fiecare utilizator știe în timp real când poate beneficia de avantajele sale Lyoness.

Mereu gata de Cashback

Cashback Bar oferă încă o funcție practică. Prin intermediul butonului ”Activați Cashback”, cumpărătorul are siguranţa că îi va fi înregistrată cumpărătura efectuată la partenerul online Lyoness. În cazul în care anumite setări din Firewall, Cookies sau programul antivirus nu permit înregistrarea cumpărăturii, Cashback Bar va face o notificare în timp util. Astfel, eventualele modificări pot fi făcute în timp util și se poate preveni pierderea Cashback-ului. Grija dumneavoastră rămâne doar să căutați produsele.