Comunicat relansare site Cosmedica.ro

Publicat
03/27/2014 - SC CHE COSMEDICA SRL

Cosmedica, clinica particulara de operatii estetice la nivelul celor mai moderne clinici din Europa si SUA si-a relansat site-ul de prezentare cu versiuni atat in limbile engleza si italiana, un meniu de navigare intuitiv, informatii complete pentru toate procedurile si un design elegant ce reflecta perfect profesionalismul si simtul estetic care definesc una dintre cele mai cunoscute clinici de chirurgie estetica din tara.

Chirurgia plastica si reparatorie la superlativ

Termenul grecesc plassein de la care este derivat cuvantul plastic inseamna a remodela, astfel chirurgia plastica trebuie cel putin in teorie sa devina sinonima cu chirurgia reconstructiva. Cosmedica pune accent puternic pe acest concept, tratand fiecare caz in parte cu atentie la detalii, la dorintele pacientilor si la felul in care acestea pot fi indeplinite in modul cel mai placut estetic astfel incat operatia efectuata sa devina primul pas in cresterea increderii si o imagine de sine sanatoasa si constructiva.

Probleme care pot parea mici pentru privitori ajung sa obsedeze anumite persoane, se poate argumenta astfel ca inclusiv chirurgia estetica, ca ramura a chirurgiei plastice, este o procedura reconstructiva ce recladeste imaginea de sine dupa cum o percepe pacientul si nu dupa cum este perceputa ea in exterior.

Alaturi de listele de preturi si informatiile legate de fiecare procedura in parte, www.Cosmedica.ro doreste sa educe si sa schimbe preconceptiile inca puternice in Romania in legatura cu interventiile de acest gen.

Informatii complete pentru utilizatori

Vizitatorii site-ului, fie ca intentioneaza sau nu sa devina viitori pacienti Cosmedica, sunt intampinati de o prima pagina bine structurata in care meniul principal duce rapid catre orice detaliu de interes.

Cu usurinta pot alege o procedura clasica sau inovatoare: marirea sanilor cu implanturi sau marirea sanilor fara operatie.

Serviciile clinicii de chirurgie plastica sunt explicate pe larg in sectiunile dedicate, devenind nu doar o carte de vizita, ci si o sursa bogata de informatii pentru cei interesati de astfel de proceduri.

Fiecare interventie in parte este explicata in detaliu, intr-un limbaj transparent, usor de inteles pentru toti cititorii, iar in sectiunea speciala “Galerie Video” exista o serie de clipuri educationale pe domeniul in discutie.

Fara a trebui sa viziteze vreo clinica de specialitate, utilizatorii www.Cosmedica.ro au acces la informatii complete in legatura cu:

  • chirurgia estetica a fetei;
  • chirurgia estetica a sanilor;
  • chirurgia estetica a mamicii;
  • chirurgia estetica a picioarelor;
  • inlaturarea alunitelor (chirurgia tesuturilor moi, tumori piele);
  • peeling chimic;
  • epilarea definitiva.

Alaturi de acestea sunt disponibile tratamente ale arsurilor, chiururgia mainii ce includ cele mai noi descoperiri de medicina regeneratia, utilizand celule stem si PRP - plasma imbogatita in trombocite

Orice programare pentru asemenea interventii poate fi facuta la telefon 0262.219.521 sau direct la sediul clinicii de pe strada George Cosbuc nr. 52 din Baia Mare, pacientii putand beneficia si de serviciul de urgenta disponibil 24 de ore din 24.

Dr. Chirurg Mihai Chertif
www.cosmedica.ro
Tel:0753042234