Preţ
50.00 lei
Contact
Catalin Sprinceana
Prezentare generală

Concurs de ciclism Rocket Bike, editia 3, Cernica, Bucuresti.

Descriere

Rocket Bike Fest editia a 3-a, este un concurs de ciclism cross country care doreste să vină în întampinarea tuturor iubitorilor de natură și a pasionaților de competiții sportive, avand ca obiectiv conștientizarea autismului și susținerea programelor de integrare a copiilor diagnosticați cu tulburări din spectrul autist.
Competiția va avea loc pe data de 1 IUNIE 2014 in Pădurea Cernica pe o buclă de traseu de cca.12 km care va fi parcursă de cel puțin doua ori de catre concurenți, în funcție de categoria aleasă. Traseul va fi prietenos, cu diferențe mici de nivel, preponderent pe drumuri forestiere si single track-uri pitoresti. Copiii si familiile vor putea concura pe trasee special amenajate și vor avea parte de surprize și cadouri pe durata întregii zile.
Fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcționate catre Asociația HelpAutism în scopul susținerii programelor gratuite pentru copii în cadrul Centrului de Diagnostic Precoce și Intervenție Timpurie în Autism, situat pe Str. Delea Nouă nr. 36 sector 3.

Trimite Email

Adresă
Phoenix Aventura Park, Cernica, Ilfov
strada strandului
CERNICA, ILFOV
Romania

Telefon
0722305318
URL:
http://www.rocketbike.ro/