Database Error. System Administrator has been notified and this problem will be solved as soon as possible. We are sorry for the inconvenience. Limuzine Vis | BUCUREŞTI SECTORUL 2, BUCUREŞTI, Romania
Adresă:
Str Gheorghe Țițeica, Numar 58
BUCUREŞTI SECTORUL 2, BUCUREŞTI
Romania
telefon:
vezi telefon0754.689.463
website:
http://www.limuzinenonstop.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Nunta dvs. nu este un eveniment caracterizat de simplitate.

De aceea, trebuie sa o abordati ca atare si sa nu pierdeti din atentie anumite aspecte care ii confera statutul de eleganta, rafinament, chiar lux.

Alegand o masina de lux oferiti somptuozitate fericitului eveniment si aveti posibilitatea unei plimbari de vis intre momentele importate ale ceremonialului: sosirea la casa miresei, ceremonialul religios, petrecerea la restaurant, furtul miresei, intoarcerea mirilor, chiar si plecarea in luna de miere!

Principala noastra prioritate este sa oferim clientilor nostri satisfactie totala prin calitatea si varietatea serviciilor, precum si prin preturile competitive pe care le practicam. Personalul nostru este cu grija selectionat, avand o pregatire deosebita si asigurandu-va confortul, siguranta, discretia si punctualitatea pe care le doriti in calatoriile dumneavoastra de afaceri sau turistice.

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Lamba Constantin

Telefon persoana de contact: 0722.660.040

Cod Unic de Inregistrare: 35289620

Nr. Inregistrare: J40/14685/2015

Nume legal firma: Elcopet Exim S.R.L.

Produse sau servicii: - Inchirieri limuzine non stop

Metode de plata: Transfer bancar