Foloseste la maximum promovarea prin roLOCAL.ro





Cand vine vorba despre promovare online, optimizarea pentru motoarele de cautare este una dintre cele mai cautate despre companii. Iata care sunt avantajele pachetului de promovare PROFESIONAL:

pozitionare preferentiala in cadrul portalului inaintea oricaror anunturi;
listare companie la 5 domenii de activitate si suplimentar 10 cuvinte cheie pentru optimizare cautare;
Pagina de detalii complexa, cu listare date de contact complete – nume, telefoane, emailuri, website-uri, fax, adresa cu pozitionare pe harta, identificare companie, puncte de lucru;
NOU - Posibilitatea de a lista nelimitat oferte, promotii, reduceri care vor fi promovate preferential,
Info activitate ...

Q&A: Ce este roLocal.ro?





Prima editie a discutiilor online cu tema  Intrebari si Raspunsuri despre roLocal.ro va raspunde la intrebarea : " Ce este roLocal.ro?"
Pe scurt:


Cea mai noua prezență in internetul romanesc, proiect realizat de NATIVE ON LINE, o echipa tanara cu experienta acumulata in Pagini Aurii, echipa specializata in construirea si administrarea celor mai performante instrumente de prezentare online destinate companiilor.


Listeaza la ora actuala cea mai extinsa si documentata baza de date cu persoane juridice din internetul romanesc.


Este portalul principal dintr-o o retea de site-uri specializate(de nisa) prezente in majoritatea domeniilor de activitate, atat local cat ...

5 moduri de a te promova in roLOCAL.ro :)

 

Pagini de prezentare companii, cu cel mai bine prezentat continut, clasificate in peste 1500 de categorii, structurate pe 3 nivele.
Reduceri/promotii – postate de companiile prezente pe site, structurate pe categorii.
Anunturi de vanzare/cumparare – produse, servicii etc. noi sau folosite in cca. 80 de categorii cu imagini si informatii.
Evenimente: de afaceri, recreative, concerte etc.
Articole publicitare despre companii, produse si servicii.