filtrează

9 Rezultate în categoria Familie & Copii


Lansat în februarie 2018, acesta este singurul program de tratament și monitorizare la domiciliu oferit de către o secție de onco-pediatrie din țară.


Suntem un grup de oameni care își dedică viața celor aflați în nevoie. Dincolo de programele de protecție socială care se adresează global sărăciei, noi suntem specializați într-un segment care nu este acoperit specific de către stat. Sprijinim copii


Aici, acasă, ne-am obișnuit să respectăm anotimpurile. Primăvara gustăm începuturile. Ne bucurăm de muguri și de flori și mai presus de toate, sărbătorim Învierea Domnului.


Reconstructia Sectiei de Terapie Intensiva Nou-Nascuti si a Compartimentului de Prematuri

Pe 23 Martie 2017, am primit vizita unor bloggeri si jurnalisti din București si Constanta, invitați sa vada de unde pornim cu modernizarea secției de Terapie Intensiva Nou-Născuți din Spitalul Județean Constanta.


„I-am văzut piciorușul vânăt, ieșind de sub un cearșaf..."

„I-am văzut piciorușul vânăt, ieșind de sub un cearșaf. Atunci s-a zguduit ceva în mine și am spus că trebuie să fac ceva”


Rochite de import pentru fetite 0-12 ani

O data cu transformarea in importator, BebeNou.ro isi schimba logo-ul.


MOBILA BUCATARIE LA COMANDA

Mobila de bucatarie la comanda. Mobilier dormitor la comanda. Mobilier office. Dressinguri. Dulapuri haine.
Cuiere. Mobilier living. Mobilier hol. Camere copii. Mobilier pal, MDF, lemn masiv. Accesorii Blum. Mobilier birou. Scari lemn masiv. Usi.


Lyoness Greenfinity Foundation plantează fructe şi legume în grădini biologice din sudul insulei filipineze Leyete. Prin cultivarea sustenabilă de fructe și legume pot fi prevenite malnutriţia şi alimentația deficitară.


Sub deviza ”Împreună suntem puternici”, angajații Lyoness, Membrii Premium și câțiva parteneri comerciali Lyoness motivați, au organizat în România o zi deosebită pentru copiii de la Căminul de copii ”ÎNGER ALB”.