Database Error. System Administrator has been notified and this problem will be solved as soon as possible. We are sorry for the inconvenience. TOMPRIX | SATU MARE, SATU-MARE, Romania
Adresă:
Str. Brâncuși Constantin nr. 57
SATU MARE, SATU-MARE 440021
Romania
telefon:
vezi telefon0722.750.793
fax:
vezi fax0261.717.567
website:
http://www.tomprix.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Firma noastră comercializează o gamă largă de: etichete autoadezive în rola policromie, etichete termice, bandă adezivă, folie stretch, benzi pp pentru ambalare, hârtii și cartoane, marcatoare de preț și cod Prix, Blitz, imprimante termice TOSHIBA, ZEBRA.
Producem etichete autoadezive (etichete autocolante), potrivite atât etichetării automate, cât și celei manuale. Etichetele sunt de uz industrial/alimentar etc.; sunt sortate și livrate în role.
Producem la comandă etichete autoadezive cu adezivi specializați, etichete pentru imprimante și cântare termice, etichete de raft, etichete preimprimate.
Etichetele pot fi aplicate pe produs folosind marcatoare de preț Prix si Blitz în cazul în care se dorește ca pe lângă informațiile preimprimate să se tipărească pe eticheta și prețul nou, prețul vechi, data producerii, data expirarii sau dispensere (marcatoare fara cap de imprimare). Aceste dispensere se folosesc în cazul etichetelor pe care nu se mai dorește înscrierea altui text decât cel preimprimat.

Comercializăm diferite imprimante termice cum ar fi imprimante de birou, imprimante semiprofesionale și imprimante profesionale.
Va punem la dispoziție folii extensibile, benzi autoadezive, benzi din material plastic, utilaje pentru ambalare (mașini de ambalat).
Avem o experiență îndelungată pe piața din România.
Atât furnizorii cât și clienții noștri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea și calitatea produselor noastre. Fiind promovată o cultură organizațională puternică având ca valoare fundamentală orientarea către client.
Urmărim satisfacerea doleanțelor din domeniu ale clienților noștri la un nivel înalt, prin oferirea celor mai bune combinații de preț și calitate a produselor și serviciilor cerute de clienti.
Experiența Tomprix S.R.L., relațiile bune cu companiile furnizoare din Romania, Elveția, Austria, Italia, reprezintă un capital serios și un plus de valoare pe care îl punem la dispoziția clienților noștri.
Începeți o colaborare cu firma noastră cu încredere, contactați-ne ACUM!


Alte informaţii

Telefoane secundare: 0261.717.567

Persoana de contact /Functia: Toth Istvan

Telefon persoana de contact: 0722.750.793

Cod Unic de Inregistrare: RO9786263

Nr. Inregistrare: J30/641/1997

Nume legal firma: Tomprix S.R.L.

Produse sau servicii: - Arcatoare de preţ
- Marcatoare de şpan,
- Etichete autoadezive
- Etichete termice
- Etichete personalizate
- Etichete cod de bare
- Dispensere
- Hârtii pentru croit
- Cartoane pentru croit
- Tălpi de teflon

Metode de plata: - Transfer bancar