Adresă:
Str George Coşbuc, Numar 6-16
BUCUREŞTI SECTORUL 4, BUCUREŞTI
Romania
telefon:
vezi telefon021.335.92.30
website:
http://ps4.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Obiective turistice in sectorul 4
Parcul Carol I
Este înscris pe Lista monumentelor istorice din 2015. Parcul a fost amenajat între anii 1900-1906 după planurile arhitectului peisagist elvețian francez Eduard Redont și a fost inaugurat în 1906 pentru a sărbători 40 de ani de domnie a regelui Carol I. Cu această ocazie a fost organizată o expoziție jubiliară, în care a fost prezentat și parcul Libertății. Comisarul general al organizării parcului a fost omul de știință Constantin I. Istrati (1850 - 1918), profesor universitar și academician
Parcul Tineretului
Este situat la mică distanță înspre sud de Piața Unirii, centrul orașului, având o suprafață de circa 200 ha[1] fiind, în prezent, parcul cu cea mai mare întindere din București. Din Piața Unirii, accesul direct este asigurat de Bulevardul Dimitrie Cantemir. Parcul este amplasat în zona denumită în trecut „Valea Plângerii”.
Parcul Natural Văcărești
Este un lac antropic aflat în cartierul Văcărești din București, sectorul 4, cu o suprafață de 189 ha, cuprins între Calea Văcărești, Șoseaua Olteniței, Șoseaua Vitan-Bârzești și Splaiul Dâmboviței (între târgul auto de la Vitan și podul de la fostul Abator).
Palatul de Justiție din București
A fost construit între anii 1890–1895 după planurile arhitecților Albert Ballu și Ion Mincu, care a condus și lucrările de construcție și a desenat și schițele decorațiunilor interioare, respectiv plafoane, pardoseli, balustrade, scări, mobilier.Clădirea a fost ridicată pe locul unde, pe vremea Regulamentului Organic, funcționa Curtea judecătorească, înălțată pe moșiile boierilor Crețulești și Golești, pe malul drept al Dâmboviței, mai precis pe terenul situat în grădina “Palatului cel mic” al Brâncoveanului
Muzeul Național Tehnic „Prof. ing. Dimitrie Leonida”
Este creația ilustrului om de știință român Dimitrie Leonida, al cărui nume îl poartă, a luat ființă în anul 1909 și a cunoscut substanțiale reorganizări în 1954 și 1972.
Palatul Național al Copiilor
Este o clădire amplasată în Sectorul 4 al Bucureștiului, în apropierea Parcului Tineretului, în care se desfășoară diferite activități educaționale și artistice ale copiilor din învățământul preuniversitar. Activitatea în noul palat a început la 1 septembrie 1985, iar inaugurarea oficială a fost la 1 iunie 1986, fiind prezentă familia Ceaușescu.[1] Clădirea, cu o o suprafață totală de 17700 mp, a purtat până în 1989 denumirea de „Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei”. Colectivul arhitecților care au proiectat construcția a fost premiat în 1985 cu Premiul Uniunii Arhitecților.

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Daniel Băluţa

Telefon persoana de contact: 021.335.9230

Cod Unic de Inregistrare: 4316422

Nr. Inregistrare: -

Produse sau servicii: - Proiecte
- Investitii

Metode de plata: Transfer bancar