Database Error. System Administrator has been notified and this problem will be solved as soon as possible. We are sorry for the inconvenience. MONTE BIANCO | TÂRGOVIŞTE, DÂMBOVIŢA, Romania
Adresă:
Strada Laminorului, Numar 16
TÂRGOVIŞTE, DÂMBOVIŢA
Romania
telefon:
vezi telefon0245.606.296
Contactaţi această Companie

Descriere

În ciuda tendinței de creştere tot mai mare a "Mărcilor private" ale lanțurilor de retail internaționale, care a atins un nivel alarmant de 55%, Monte Bianco este lider de piață absolut al pieţei româneşti cu propriile marci, având o cotă de piață de 13% din totalul cantităţii de hârtie vânduta în România.
Astăzi, Monte Bianco a devenit liderul pieței locale între toți jucătorii de pe piața de profil, inclusiv multinaționale, cu o cotă de piață de aproximativ 13% din cantitatea totală de hârtie vândute în România, atât prin produsele vândute în toate marile Conturile internaționale importante, precum și prin distribuitorii săi regionali. Monte Bianco este acum una dintre cele mai importante companii din sectorul său având marci de renume; "Puff", "Best", "Fiore", "Casa si Gradina" și "Monte Bianco Profesional", care acoperă toate categoriile de produse si oferă în acelasi timp clienților noştri un raport excelent preț / calitate.

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Osman Yelmer

Telefon persoana de contact: 0245.606.296

Cod Unic de Inregistrare: 5980061

Nr. Inregistrare: J15/932/1994

Nume legal firma: Monte Bianco S.A.

Produse sau servicii: - Hartie

Metode de plata: Transfer bancar